Gamlebyen Hotell

Gamlebyen Hotell – et hotell som holder til i Gamlebyen i Fredrikstad – hadde behov for en helt ny visuell profil, appliseringer av denne, og en nettside.

Enjoy Design endte opp med et uttrykk basert på ornamentikk, tidsløst design og Gamlebyens unike historie, hvorpå det ble satt opp design for visittkort, brosjyre, branninstruks og skilt.

Nettsiden er basert på WordPress og er naturligvis responsiv. I tillegg har nettsiden en funksjon som gjør at bildene av hotellet byttes til stemningsfulle kveldsbilder når kvelden kommer.

Forsiden på en delvis oppbladd brosjyre, med Gamlebyen Hotells design. En utbrettet brosjyre som viser både for- og baksiden med Gamlebyen Hotells design. Detaljbilde fra innsiden av en brosjyre, med mørkerød og beige tekst. For og bakside på visittkort, med Gamlebyen Hotells design. Støpejernsskilt med Gamlebyen Hotells logo i hvitt. Gamlebyen Hotells forenklede profilmanual, med logo, logotypen, fargepaletten og teksttypene. Bilde som viser en bærbar datamaskin og en mobiltelefon med Gamlebyen Hotells nettsider åpne.